Forum

Tətbiq icazələri istifadəçilərdə etibar yaradırmı?

Keçən dəfə yeni kazino tətbiqi quranda bildiriş və yaddaş icazələri istədi, bir az tərəddüd etdim. Amma funksiyalar normal işləsin deyə icazə verdim və problem olmadı. Sizcə bu cür icazələr istifadəçidə etibar yaradır, yoxsa əksinə şübhə?

Tumugon sa paksang ito Share mo sa timeline ko

2 Mga tugon

KrainFow·

Mənim fikrimcə, icazələr artıq mobil tətbiqlərin adi hissəsinə çevrilib və istifadəçilər buna getdikcə daha sakit yanaşırlar. Əsas məsələ onların həddindən artıq olmamasıdır və tətbiqin işləməsi ilə uyğun olmasıdır. Əgər tətbiq yalnız lazım olan icazələri istəyirsə və istifadə zamanı əlavə şübhəli hallar yaranmırsa, insanlar buna tez uyğunlaşır. Ümumilikdə düşünürəm ki, şəffaflıq və sadə izah istifadəçi təcrübəsini daha rahat edir və etibarın formalaşmasına kömək edir.

Sophie·

Açığı, belə hallarda mən daha çox tətbiqin necə izah etdiyinə baxıram, çünki bəzi platformalar icazələri daha aydın göstərir. Bir dəfə qeydiyyat etməzdən əvvəl https://1xbet-azerbayjan.com/ vasitəsilə mobil istifadə ilə bağlı məlumatlara baxdım və orada icazələrin hansı məqsədlə lazım olduğu qısa şəkildə izah olunmuşdu. Bu yanaşma mənə daha rahat gəldi və tətbiqi sınamaq qərarı verdim. Quraşdırmadan sonra bildirişlər yalnız bonus və hesabla bağlı idi, əlavə heç nə gəlmirdi. Yaddaş icazəsi də yalnız oyunların yüklənməsi üçün istifadə olunurdu və heç bir narahatlıq yaratmadı. Məncə problem icazələrin özündə deyil, onların necə təqdim olunmasındadır. İstifadəçi nə üçün razılıq verdiyini başa düşəndə daha inamlı olur.